I farta

I farta
Yr den håpefulle

tirsdag 24. mai 2011

Helgetrening

Gubben har eksamen i morgen, og dermed er pc'en opptatt konstant.

Fredag var Cecilie verdens snilleste igjen, og henta Kis for ei formiddagsøkt mens jeg var på jobb. De satte opp en 4 hinders kombinasjon fra Fanny-kurset, for å kjøre en del kombinasjoner der. Cecilie fokuserte på å belønne rolige starter. Hun opplevde at Kis bjeffet og trodde han ble feilet når hun gikk tilbake til han i starten. Da hun la leke bak han, gikk det veldig mye bedre. Når han gikk kombinasjoner, rev han stort sett alt, selv om de brukte spindel. På et tidspunkt rev han visstnok 7 hinder på rad. Selv det å sette på mellom hjalp ikke.  Frustrerende.

Søndag satte jeg opp bakbytteøvelsen fra Fanny-kurset, emn mot høyre. Det gikk ikke like bra som mot venstre. Det nærmeste hinderet gikk bra, men å få han til å ta det himderet som nesten sto rett frem, ble nesten umulig. Først på andreøkta fikk vi det til. Det var ingen problem å ikke ta bakbytte. Kis flikket ikke.

Tonje satte opp en bane med en høvelig vanskelighetsgrad. Jeg jobbet litt slalåm i forskjellige innganger, antiflck rundt tunnell, samt møne. Jeg gikk banen en gang. Et vanskelig diagonalbytte måtte tas to ganger, ellers gikk det fint. Tonje fikk trene litt med han etterpå.

I dag var ejg først i begravelsen til en som arbeidet for oss, før hele familien gikk ut og spiste for å feire at Petter har fått jobb når han er ferdig å studere. Da ungene var lagt, og handleturen unnagjort, var ikke motivasjonen på topp for å gå tur med hundene. Men dørstokkmila er jo til for å overvinnes. Det ble en herlig tur, med blank stille og delvis sol.

Uheldigvis havnet Kis sin elskede frisbee på taket til den eneste bygningen i nærheten. Petter må nok ut på oppdrag "redd frisbee'en" snart..

1 kommentar: