I farta

I farta
Yr den håpefulle

torsdag 25. august 2011

Hoppteknikk - formiddagstrening

Permisjon har sine fordeler. I dag møtte jeg Lisa, Cecilie og Mari for en liten formiddagstrening på hoppteknikk. Det er så moro at vi har funnet så mange nye hoppteknikk-øvelser. Og jeg ser jo at det trengs, for Kis kunne de gode gamle ut og inn, mens noen av de nye øvelsene sliter han litt med.

Vi satte først opp en stjerne med fire hinder, med 5-6 for mellom. Disse var på lav høyde. Det ble satt opp to hinder i full høyde, som ble brukt til inngang og utgang, mens stjerna ble tatt en og en halv gang. Sikkert vanskelig å se uten tegning. Kis jukset og tok stjerna bare en halv gang når leken lå ute, så jeg måtte få andre til å hive den ut når vi hadde tatt en runde i stjerna. De første gangene hadde Kis for god fart inn, stusshoppet mellom hinder en og to i stjerna, og måtte ha to galloppsprang litt seinere for å ta seg inn. Etter noen repetisjoner retta dette seg. Han fungerer bedre på venstrehandlinbg enn høyrehandling, og tar stjerna tightere da. En nyttig og lærerik økt.

Etterpå satte vi opp to grids ved siden av hverandre, som vi vekslet på å ta. Den ene hadde 20-17-20-17 fot, og 56 cm høye hinder. Den andre var en vanlig powergrid, med 9 fot og 35 cm hindre. Kis har alltid vært god på å bedømme avstand, så denne øvelsen gikk fint. I den store grid'en vekslet Kis på å ta et galloppsprang eller å stusshoppe der det var 17 fots avstand. Jeg var godt fornøyd med økta.

Mari hadde en helt fantasktisk leke, som Kis bare elsket over alt i verden. Nå skal jo Kis få NED stresset i banen, men han må bare få denne leken likavel. Mari skal ta den med fra http://www.klickerklok.se/  når hun henter Mist.
Se så fin:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar