I farta

I farta
Yr den håpefulle

lørdag 26. januar 2013

Spennende opplevelser

Det er mye spennende som skjer for en liten valpekropp for tiden.

I tillegg til å være med på jobb, leke med puddelkompisen Caspian, treffe masse barn som kommer på besøk osv så har jeg fokus på å ta henne med meg på nye steder.

På onsdag var vi en times tid på hundeklubben. Yr imponerer stort. Etter å ha brukt noen minutter til å områ seg etter hun kom ut av bilen, var det halen i været og full fart etterpå. Store aussier, viltre kelpier, bråkete terriere og nyskjerrige heelere var bare moro. Hun oppsøkte nye hunder, inviterte til lek og tuslet rundt.

Yr i heftig drakamp:
 
Vi har hatt kontakttrening på Jekta sitt parkeringshus, med bilalarm som forstyrrelse. Siden jobben min er midt i et trafikkert område er Yr vant til at biler passerer henne, og lar seg ikke forstyrre av det.
 
Vi har også vært på homeparty. Yr syntes det var så kjedelig, at hun sov seg gjennom det meste. Det var lite interessant for en liten valpekropp til salgs der, så jeg forstår henne godt.
 
I dag har vi vært på aketur nedfor skolen. Hun har foreløpig ingen interesse for å springe etter akebrettet når ungene fyker av gårde. Det var mange interessante lukter i skolegården.
 

En kort sparketur til Isak sin kompis ble det også senere på dagen, bare ned veien og opp igjen. Hun var foran i selen sin nesten hele tida- Mulig det kan bli trekkterrier av henne etter hvert:)

Det er så deilig de dagene vi har tid til å oppleve nye ting. Da ligger hun som et slakt resten av dagen, og er både fysisk og psykisk sliten. Blir mindre ugang av sånt:)

Ellers er både klikker og omvendtlokking innført. Yr kan fryse i en posisjon som bare det når hun ser omvendtlokkinghanda til ho mor. Det er morsomt, synes hun. Men vi må vel begynne å trene litt andre ting snart.

Først på tapeten er imidlertid hjemme alene trening, samt innlæring av å være i valpegrinda. Kjedelig, men nødvendig når mor har fått seg enda en jobb, som innebærer en del reising.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar