I farta

I farta
Yr den håpefulle

tirsdag 22. januar 2013

Innlæring av lekeregler

Yr vokser og trives. Hun blir mer og mer aktiv, og finner på flere og flere ting som får oss til å går rundt oss selv. Det er vanskelig å følge med på alle hennes krumspring. Det viser seg å være en liten utfordring å få en tynnpelset liten valp til å bli renslig raskt når man deler av dagen også har to tre barn å lage mat til, å legge og leke med.

Yr med ny strikkagenser:


Til nå har vi fokusert på sosialisering, innkalling og drakamp. Yr har vært med på korte turer langs veien, på mange besøk, i bil, i dusjen, på badekarkanten, i barnehagen, på skolen osv. Hun har en flott drakamp, både inne, ute i hagen og på jobb.



Dermed har det blitt på tide å innføre regler for lekingen. Yr tenner på alle terrierpluggene sine når vi har drakamp, og det kan gå hardt ut over fingrene. Dermed må leken alltid avsluttes når hun biter hendene mine. Vi arbeider også med å kunne avslutte leken, for etter hvert å få en slipp-kommando. Hun skal heller aldri kunne avslutte leken selv, og jeg har så vidt begynt å veksle mellom mat og lek.

I morgen skal vi på klubben å sosialisere på flere hunder.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar