I farta

I farta
Yr den håpefulle

søndag 16. desember 2012

Avskjedsfest for Kis

I formiddag var vi på hundeklubben og hadde avskjedsfest for Kis.

Etter flere episoder mellom Kis og minstemann i familien, har vi de siste månedene valgt å holde Kis adskilt fra ungene når minstemann har vært våken. Det er blitt noen lange timer i grind på Kis, særlig de dagene han ikke har vært med meg på jobb. Da har han først vært alene hjemme 8 timer, så stått i grind frem til kl 20 på kvelden, før han endelig har fått tur og trening. Det har ikke vært godt nok, og vi var heldige å fikk hjelp fra oppdretter til å finne et nytt hjem til Kis. Han skal flytte til Stockholmsområdet, til Gunilla og Gunnar og Gaia, som er en rottwailertispe. Jeg flyr han ned i morgen.

På klubben i dag fikk Kis først kose med alle sine tobeinte treningsvenner, mens vi koset oss med kakao og småkaker. Det satte han stor pris på.

Beate får muss i hele ansiktet:
Farmor kan klø på de rette stedene:) 
Etterpå fikk han springe løs med gjengen av firbeinte bestekompiser. De har holdt i lag fra de var små, og Kis kommer sikkert til å savne gjengen.

Scoop, Kis, Tuva, Milley og Heaney
Til sist satte vi opp en liten bane, som Kis fikk trent litt på sammen med Cecilie. Hvem vet om han blir å gå agility igjen noen gang? Han skal brukes til lydighet og rundering fremover.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar