I farta

I farta
Yr den håpefulle

søndag 20. november 2011

Bymester i rallylydighet!!

Ja tenk da gikk det endelig vår vei i en konkurransesituasjon! Riktignok ikke noen offisiell konkurranse, men likevel. Siste sjanse i 2011, så gikk vi endelig gjennom en konkuranse uten dumme feil og marginer som tippet den andre veien.

Lisa tok initiativ til en liten konkurranse i rallylydighet for å inspirere oss til videre trening, og øke rekrutteringen til rally-sporten i Tromsø. Det var overraskende godt oppmøte, og det var mange som bare hadde tatt turen for å se på oss.

Lisa satte først opp en bane vi kunne trene på. Kis og jeg trente momenttrening i en økt, og jeg tok han deretter en økt ute på treningsbanen. Kis var litt giret siden det var ny plass og mange nye hunder rundt oss, og vi måtte terpe litt på ligg-gå rundt øvelsen. Han ville bare strekke seg opp på albuene og se seg rundt. Ellers gikk oppvarmingsøktene veldig fint. Vi fikk også luftet litt.

Konkurransebanen bestod av 15 hindre. Kis er enda ikke helt trygg på å gå rundt bak ryggen min. Vi måtte dermed gjøre den øvelsen på nytt, da Kis prøvde å gå inn på plass fra venstre. Det var imidlertid bare den feilen vi fikk, ellers gikk alt prikkfritt. 197 av 200 mulige poeng, og vinner!

1 kommentar: