I farta

I farta
Yr den håpefulle

onsdag 16. november 2011

En skuespiller i magen?

I går var en morsom og anderledes dag i Kis sitt hundeliv. Han fikk nemlig prøve seg som tv-stjerne.

Sofie, Cecilie sin eldste datter, skulle nemlig filmes for å lage et program til barnetv-serien Dyrevenn. Hun er blitt så flink å trene Milley, og skulle presentere agility for ungene i hele Norge.

Fine Sofie i banebygging:


Programlederen skulle også prøve seg, og i den forbindelse fant vi ut at Kis sikkert kunne passe som prøvehund. Han kan gå agility med hvem som helst, men går kun korrekt dersom føreren viser rette signaler. Dette kunne bli moro!

Programlederen fikk utlevert Kis uten noen annen form for instruksjon enn at han fikk vite hvordan han skulle belønne Kis. De skulle først gå en U-bane. Geir barnehageonkel gikk på utsiden og det ble bare krøll. Sofie hadde jo gått banen mange ganger med Milley, og fikk også vise at Kis kunne gå korrekt dersom man gjorde det riktig. Etterpå gikk de en klasse 1 bane på konkurransevis. Programmet må bare sees - Sofie var veldig flink, og Kis gikk akkurat som han skulle for å illustrere at dette kan være litt vanskelig for voksne som ikke har trent:) He he.

Geir og Kis - de ble riktig så gode venner i løpet av dagen:

Det var veldig morsomt å være med på opptakene hele formiddagen. Det er godt Kis er Kis, for det ble mye venting og en del repetisjoner før kamerafolkene var fornøyde. Jeg tror hundene var i burene til sammen en halv time, men begge to var kjempeflinke å stå sammen med Sofie og Geir, følge med når de måtte flytte seg og gjøre ting på nytt, samt prestere når det gjaldt. Hvem vet - kanskje vi har funnet en ny karrierevei for Kis??

Men det må nevnes at Sofie var flinkest av alle! Hun jobbet og sto på fra halv ti til kl to uten å klage, og været var ikke det beste...

Kis fikk lufte seg litt innimellom:

1 kommentar:

  1. Det blir kjempegøy å se, gleder meg til programmet :-)

    SvarSlett